Wie zijn wij?

Aangenaam kennis met u te maken.

De Kleverij is een full-service beletteringsbedrijf.

Voor alles wat met folie te beplakken is, kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor voertuigbelettering, gevelreclame, raambelettering & raamdecoratie, reclameborden, lichtreclame, spandoeken, bewegwijzering en nog veel meer. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij waar we over praten.

Ons aanbod

Van straalstickers voor metaal- en glasverwerkende bedrijven die tot over de landsgrenzen worden besteld, tot taxi-daklichten, wallwraps en gevelreclames. Contour gesneden stickers, inkjet geprinte stickers in alle soorten, maten en aantallen. Stickers die wel of niet zijn voorzien van een mat of glanzend laminaat voor extra bescherming. Een complete carwrap in uni kleur, met leer look of een gehele full colour. Muur bestickering op binnen- en buitenmuren, info panelen, bewegwijzering, zuilen, reclamepanelen, spanframes, spandoeken, raamblindering van kantoorpanden voor warmte- en/of inkijk wering, het verfraaien van gevels, panden, interieurs en alle mogelijke vervoersmiddelen.

Trots

Al deze werkzaamheden voeren we dagelijks uit met ons superteam. In een goede sfeer met onze klanten en leveranciers, wordt de week efficiënt ingedeeld en blijft er ruimte voor flexibiliteit. Het voelt alsof we een oude ambacht beoefenen en dat willen we nu uitstralen. Het zelfvertrouwen is er, de expertise hebben we en door de jaren heen hebben we vele klanten zien komen en maar weinig zien gaan. Daar zijn we trots op, we zijn trots op De Kleverij.

Discreet

Of het nu 1 stickertje is voor op een mok of het bekleven van een compleet wagenpark, iedere opdracht is er eentje en ook voor advies of professionele fotografie kunt u bij ons terecht. Onze naam De Kleverij versterkt ook de synergie met onze opdrachtgevers. Als onderaannemer worden we vaak ingezet door reclamestudio’s, grafisch service bureaus, interieurarchitecten en communicatiebureaus. Wij zijn de handarbeiders, de uitvoerders die het ontwerp vertalen naar de werkelijkheid en naar ieders tevredenheid.

Eerlijk

Eerlijk werk, de juiste materialen en prijzen, strak in afspraken en een goede sfeer. Daar staan wij voor!

Tot ziens!

We krijgen opmerkingen dat ons logo doet denken aan een sterke bak koffie, een lekker pot bier, een BBQ en dat is precies wat we willen. Een huisstijl die alle goede smaken in zich heeft en waar je je thuis voelt. Tot ziens bij De Kleverij!

De Kleverij