Spannend spandoek

Spandoeken & Displays

Spandoeken

Wij leveren spandoeken in alle maten en kwaliteiten. Wilt u alleen het spandoek? Of wilt u het spandoek met buis of ander spansysteem? Indien gewenst zorgen wij voor de montage.

Deco-doeken

Creëer een nieuwe look in iedere winkel, kantoorruimte, vergaderzaal of thuis. Een deco-doek is een textieldoek voorzien van een siliconen pees aan alle randen. Uiteraard is het deco-doek bedrukt. Het is een ideaal product als u wel eens wilt wisselen van afbeelding. Wij monteren een aluminium frame in de gewenste afmeting, waarin het deco-doek wordt opgespannen. Het doek is makkelijk te verwisselen en de oude doeken kunt u bewaren en eventueel later weer plaatsen. Ook leverbaar met geluidsabsorberend materiaal, ter verbetering van de akoestiek.

Displays

Je product tonen kan op vele manieren en wordt meestal op maat ontworpen. Natuurlijk leveren we ook standaard display materialen voor bijv. beurzen, showrooms, winkels, entrees, enz.

Uiteenlopende maten en kwaliteiten, geschikt voor verschillende toepassingen.

Enkele voorbeelden van spandoeken & displays

Xooon & Metafas
Meshdoek & spandoek
Diverse doeken

Aluminium triaflex frame met RVS haken IN het profiel.

Uw Drankspecialist & Bibliotheek
Display & Contour gesneden dibond
Diverse uitvoeringen

De verkoopbalie is LED-verlicht. Op de kast is een contourgesneden dibondpaneel + fullcolour, 8mm frees- en contourgesneden teksten op paars gefolie-de ondergrond.

Gamehouse & Van Bussel
Banieren
Mooie entree of aandachtspunt

Gamehouse heeft een 6 meter hoge banier met verzinkte houders. Van Bussel heeft een geborsteld RVS banier-houder, opgespannen met RVS spanveren.

Voor thuis & Tommies
Decodoeken
Creëer een nieuwe look

In de huiskamer een deco-doek met akoestisch materiaal. Bij Tommies hangen 6 aaneengesloten deco-doeken ter decoratie voor in de kas.

De Kleverij