Professioneel op iedere ondergrond

Alles met folie

Algemeen

Voor alles wat met folie te beplakken is, kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor voertuigbelettering, gevelreclame, raambelettering & raamdecoratie, reclameborden, lichtreclame, spandoeken, bewegwijzering en nog veel meer. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij waar we over praten. Wij maken vooraf een ontwerp met prijsopgave. In overleg komen we samen met u tot het beste resultaat.

Voertuigbelettering

Heeft u al een ontwerp? Dan voeren wij dat graag voor u uit. Mocht u nog geen ontwerp hebben, dan zorgen wij daarvoor. Wij wegen ook de technische mogelijkheden af. Wij produceren snijteksten, logo's & full colour printwerk in onze eigen werkplaats en gebruiken alleen folie's en materialen van hoge kwaliteit. Montage kan in onze werkplaats in Asten of op lokatie.

Carwrapping

Carwrapping is een techniek met folie die niet alleen je auto makkelijk van kleur verandert, maar ook bescherming biedt. Voor bedrijven is het interessant om een wagenpark te laten ‘wrappen’ in plaats van te spuiten. Ten opzichte van spuitwerk is er niet direct een prijsvoordeel, maar de carrosseriekleur blijft intact en bij inruil of verkoop van het voertuig, zal de waarde hoger zijn doordat de lak beschermd is.

BESTICKERING aan huis? Wij komen naar u toe

ENKELE VOORBEELDEN VAN Belettering

V-Maxx Autosport
Voertuigbelettering
Busbelettering

Contour gesneden teksten & inktjetprint op gegoten folies, afgewerkt met glanzend laminaat. Diepzwart printwerk om overgang met carrosseriekleur mogelijk te maken.

Squla
Caravan
Caravanwrapping

Pilot voor Squala, in opdracht van Liebe Leute uitgevoerd. Dat is pas leuk leren!

Cogas Zuid
Wagenpark
Voertuigbelettering

Combinatie van contour gesneden teksten en inktjet print op gegoten folies, afgewerkt met een glanzend laminaat.

Gebr. Hoefnagels
Wagenpark
Vrachtwagenbelettering

Gebr. Hoefnagels is een trouwe klant van het eerste uur, al meer dan 15 jaar...

De Kleverij